Onze bus is ready to go! De Smart Drinking Training-bus brengt de belevingssesie over slim schenken en slim drinken tot bij jou. Je kan vanaf nu dus zelf kiezen waar je de interactieve training volgt: in Health House of op de bus.

Lazawatte?

Lazarus is een project van AB InBev, Stad Leuven, Health House en Tweeperenboom dat inzet op de vermindering van schadelijk alcoholgebruik met 10%. We ontwikkelden daarvoor verschillende projecten: van alcoholgebruik bespreekbaar maken in je gezin en bij je huisarts tot een campagne om de sociale normen rond alcoholconsumptie te veranderen, de belevingstraining over slim schenken en drinken, en nog vele anderen.

Waarom zou je je inschrijven voor de belevingssesie op de SMART DRINKING TRAINING-bus?

Een gezellige avond uit, dat is voor iedereen plezant. Niet? Wanneer gezellig overgaat in dronken discussies en overlast, is de pret er al snel af. Voor je klanten, maar ook voor jou en de zaak. Daarom willen wij je graag concrete tips & tricks aanreiken om in te zetten op slim schenken en slim drinken. Want klanten die in de fun-zone blijven, die zorgen niet alleen voor minder overlast, maar ze blijven ook in de cash-zone. Een win-win dus!

Waar vind ik de bus?

Bij jou in de buurt!

Dat de horeca het niet makkelijk heeft gehad de voorbije jaren en nu nog steeds niet is een understatement. Jouw tijd en energie zijn kostbaar, dus wij komen graag naar jou toe.

Hoe vraag ik een belevingssessie aan?

Vul het invulformulier in en wij contacteren jou om een datum en tijdstip vast te leggen.

Heb je nog een vraag?

Mail ons op info@lazarusproject.be

error: Content is protected !!