verantwoord schenken

Een unieke beleving en interactieve training voor horeca

Ben jij lid van Horeca Leuven of heeft jouw zaak haar uitbatingsvergunning in (groot) Leuven schrijf je dan hier GRATIS in voor de belevingstraining bij Health House.

Naast nieuwe inzichten krijg je ook praktische tips en een certificaat.

verantwoord schenken

Het Project Lazarus heeft als missie om schadelijke gevolgen van alcohol te reduceren met 10% en overmatig gebruik om te buigen naar verantwoord omgaan met alcohol.

Hiervoor lopen verschillende interventies; zoals het onderwerp bespreekbaar maken binnen het gezin en de gemeenschap, het sexier/cooler maken van alternatieven en het inspelen en veranderen van bepaalde sociale normen.

Sinds midden 2019 is intens samengewerkt door onderstaande partners om een belevingstraining te creëren die aan HORECA eigenaars, uitbaters en medewerkers inzichten verschaft om op een verantwoorde wijze hun klanten optimaal te kunnen bedienen. En dit om zo lang mogelijk in de FUN/SAFE zone te kunnen blijven.

Voor meer informatie wat betreft het veilig heropstarten van de horeca-zaken, verwijzen we naar volgende personen/websites:

Johan Geleyns - schepen van handel

“Voor ons is deze opleiding een cruciale pijler in de relancestrategie van de horeca. Alcoholmisbruik aan banden leggen is bovendien interessant voor de zakencijfers van onze horeca.”

Erik De Rop - voorzitter Oude Markt

“Deze trainingen zullen onze sector in de toekomst nog sterker maken. We zijn blij dat we de kans kregen om mee deze opleidingen mee vorm te geven. Zo schreven wij de verhalen waarop de training gestoeld is uit, gebaseerd op ervaringen vanuit onze kant van de toog.”

Bieke Verlinden - schepen van zorg en welzijn

“We merken inderdaad dat Leuven met deze training een stapje verder gaat dan elders.”

Dit initiatief wordt gesteund door

error: Content is protected !!